menu
 
Bezoek de gloednieuwe expo Kassa kassa!
 

BEZOEK KASSA KASSA!

10/04/2022 10:00 - 12:00

meer info

Wanneer: zondag 10 april 2022

Uur: van 10 tot 12 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: volwassenen

Prijs:

> Vriendentarief: 5 euro

> niet-Vriendentarief: 8 euro, exclusief museumtoegang

> kansentarief: 1,60 euro, exclusief museumtoegang

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk

meer algemene praktische info

In de tentoonstelling Kassa kassa! maken we kennis met de geschiedenis van consumptie en distributie, van 1850 tot vandaag. Van de kruidenier om de hoek en de opkomst van supermarkten tot e-commerce. Onderweg kom je meer te weten over veranderende beroepen, evoluties in koopkracht, marketing en reclame, logistiek en transport.

Conservator Hilde Langeraert neemt ons mee op sleeptouw door de tijdelijke tentoonstelling en vertelt meer over de strategische keuzes die het museumteam maakte in aanloop naar de expositie. Een niet te missen reis door de geschiedenis van de commerce!

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Ontdek hier alle voordelen.

Kassa kassa!
Kassa kassa!
INSCHRIJVEN

Wil je deelnemen aan deze activiteit? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Omwille van de onzekere situatie door het coronavirus is er voorlopig geen betaling vereist. Pas wanneer zeker is dat de activiteit zal kunnen doorgaan, zal je een persoonlijke betalingsuitnodiging ontvangen om je inschrijving definitief te maken. In geval van vragen, contacteer ons via vrienden@industriemuseum.be.

Kassa kassa
Vriendenactiviteit
BEZOEK LABO VAKGROEP TEXTIEL UGENT
18/05/2022 18:30 - 20:00
meer info
Vriendenactiviteit
FIETSUITSTAP VLAS A VELO
12/06/2022 10:30 - 17:00
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit