menu
 
Het Industriemuseum is open. Klik hier en reserveer je tickets online.
download

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media
 

BEZOEK STOOMCENTRUM MALDEGEM

17/04/2021 14:00 - 16:00

meer info

Wanneer: zaterdag 17 april 2021

Uur: van 14 tot 16 uur

Waar: Stoomcentrum Maldegem, Stationsplein 8, Maldegem

Voor wie: volwassenen

Prijs:

  • Vriend: 10 euro
  • niet-Vriend: 15 euro
  • kansentarief Vriend: 2 euro
  • kansentarief niet-Vriend: 3 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is verplicht

meer algemene praktische info

2021 is het Europese jaar van de spoorwegen. Dat laten we niet zomaar voorbijgaan! We bezoeken het stoomcentrum in Maldegem waar een gids ons inwijdt in het spoorwegerfgoed.

We komen alles te weten over de geschiedenis van de spoorwegen en de historische stationsgebouwen op de site. Ook de rijdende topstukken uit de collectie en de best practices rond restauratie en conservatie komen aan bod. 

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Lees hier meer.

INSCHRIJVEN

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer BE73 0910 1974 2660 met vermelding van je naam en de titel van de activiteit.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Kan je na inschrijving en betaling toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via vrienden@industriemuseum.be. Wanneer je annuleert tot twee weken voor de activiteit krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je het deelnamegeld terugbetaald, met afhouding van de administratieve kost. Hiervoor vragen we steeds een bewijsstuk. Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit