menu
 
Ontdek de gloednieuwe expo BURN. Van brandgevaar tot burn-out
 

BEDRIJFSBEZOEK VYNCKE

17/11/2022 14:00 - 16:30

meer info

Wanneer: donderdag 17 november 2022

Uur: van 14 tot 16.30 uur

Waar: Vyncke, Harelbeke

Voor wie: volwassenen

Prijs:

> Vriendentarief: 8 euro

> niet-Vriendentarief: 13 euro 

> kansentarief: 2,60 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk

 

Wil je graag deelnemen, maar heb je geen eigen vervoer? Neem dan even contact met ons op via vrienden@industriemuseum.be. We bekijken dan of je kan carpoolen met een andere Vriend.

meer algemene praktische info

Vyncke viert in 2022 zijn 110e verjaardag. De roots van het West-Vlaamse familiebedrijf liggen bij Louis Vyncke, een smid, maar doorheen de 20e eeuw specialiseerde het bedrijf zich in het herstellen, onderhouden, ombouwen en verkopen van tweedehands stoomketels. Vanuit die ervaring is het bedrijf doorgegroeid en ontwerpt en bouwt het vandaag industriële waste-to-energycentrales.

Biologische resten van aanwezige productieprocessen, zoals bijvoorbeeld hout, schillen of vezels, worden daarbij verbrand en omgezet in energie die gebruikt wordt voor weer nieuwe processen. Brandend actueel in de discussie rond circulair en duurzaam ondernemen.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Ontdek hier alle voordelen.

INSCHRIJVEN

Je inschrijving is pas definitief na betaling van de deelnameprijs op rekening BE73 0910 1974 2660, ten laatste één week voor aanvang van de activiteit. Wees er op tijd bij, want voor sommige activiteiten is het aantal inschrijvingen beperkt. 

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Kan je na inschrijving en betaling toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via vrienden@industriemuseum.be. Wanneer je annuleert tot twee weken voor de activiteit krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je het deelnamegeld terugbetaald, met afhouding van de administratieve kost. Hiervoor vragen we steeds een bewijsstuk. Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit