menu
 
De tijdelijke expo 'Alexander Dumarey. Kathedralen van de industrie' is nog tot 26 september te zien. Boek nu je tickets en mis 'm niet.
 

BEDRIJFSBEZOEK ABC ENGINES

18/11/2021 18:30 - 20:00

meer info

Wanneer: donderdag 18 november 2021

Uur: van 18.30 tot 20 uur

Waar: ABC Engines, Wiedauwkaai 43, 9000 Gent

Voor wie: volwassenen

Prijs

> Vriendentarief: 8 euro

> niet-Vriendentarief: 13 euro

> kansentarief: 2,60 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is verplicht

 

Toegankelijkheid

Taaliconen

Deze activiteit heeft taalicoon 4: Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed. Meer info op www.taaliconen.be.

(c) Huis van het Nederlands Brussel

meer algemene praktische info

Anglo Belgian Corporation, kortweg ABC, is een op en top Gents bedrijf. Binnen de fabrieksmuren aan de Wiedauwkaai bouwt ABC al meer dan honderd jaar motoren voor de energie- en transportindustrie, bijvoorbeeld voor stroomgroepen, schepen en locomotieven. De Vrienden krijgen de unieke kans om deze eeuweling te bezoeken!

In de werkplaats snuiven we de onmiskenbare geur op van smeerolie en heet metaal. We horen het gedreun van een gigantische cilinderboor, het gesis en gespetter van de lasinstallatie en luisteren naar de boeiende geschiedenis in het bedrijfsmuseum. 

Na het bezoek kijk je beslist anders naar treinen, binnenvaartschepen, ziekenhuizen en kerncentrales.  

ABC Engines
ABC Engines

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Lees hier meer.

INSCHRIJVEN

Door het formulier hieronder in te vullen, kan je inschrijven voor deze activiteit. Omwille van de onzekere situatie door het coronavirus is er voorlopig geen betaling vereist. Pas wanneer zeker is dat de activiteit zal kunnen doorgaan, zal je een persoonlijke betalingsuitnodiging ontvangen om je inschrijving definitief te maken. In geval van vragen, contacteer ons via vrienden@industriemuseum.be.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Kan je na inschrijving en betaling toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via vrienden@industriemuseum.be. Wanneer je annuleert tot twee weken voor de activiteit krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je het deelnamegeld terugbetaald, met afhouding van de administratieve kost. Hiervoor vragen we steeds een bewijsstuk. Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

wandeling
BEZOEK TONDELIERSITE (volzet)
17/07/2021 10:30 - 12:00
meer info
uitstap
UITSTAP MOLENERFGOED
09/10/2021 14:00 - 17:00
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit