menu
 
Draag steeds een mondmasker en reserveer vooraf je bezoek. Klik hier en koop je tickets online.
download

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media
 

KINDERWORKSHOP CREATRONICS

31/10/2020 14:00 - 17:00

meer info

Wanneer: zaterdag 31 oktober

Uur: van 14 tot 17 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: kinderen vanaf 8 jaar

Prijs per deelnemend kind, inclusief een koekje en drankje:

  • standaardtarief: 25 euro
  • UiTPAS met kansentarief: 5 euro
  • Vriendentarief (10% korting): 22,50 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven vereist

meer algemene praktische info

We ontdekken samen de oneindige mogelijkheden van basiselektronica in combinatie met recyclagematerialen en een fikse portie creativiteit. We gaan aan de slag met leds of motortjes en bedenken zo leuke sfeerlampjes, elektrospellen of voertuigen. 

De workshop start met een introductie over de werking van een elektronisch circuit. Je leert enkele componenten zelf aan elkaar schakelen en komt al doende meer te weten over trillingen, geleiders, isolatoren… We combineren deze elektronica met allerlei andere materialen en maken zo een sfeerlichtje, een tekenrobot of een raketmobiel. Je creatie neem je op het einde gewoon mee naar huis. Een fijn souvenir! 

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met De Creatieve STEM en vindt plaats in de Tinker Studio van het Industriemuseum. De workshopbegeleider neemt de ingeschreven kinderen tijdens deze activiteit onder de vleugels. Ouders/begeleiders hoeven dus niet aanwezig te zijn tijdens de workshop.

INSCHRIJVINGSFORMULIER
Vul onderstaand formulier in om in te schrijven voor de workshop Creatronics: creatief met elektronica. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer BE73 0910 1974 2660 met vermelding van jouw naam en de titel van de activiteit.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen aan de workshop. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar info@industriemuseum.be. Bij een annulering tot twee weken voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van de administratieve kost – altijd terugbetaald bij voorleggen van de nodige bewijsstukken (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever). Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

workshop
GEZINSWORKSHOP KOKEN IN HET MUSEUM
17/10/2020 14:30 - 17:00
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit