Ontdek de nieuwe hoofdtentoonstelling 'Over mensen en machines'
Download dit beeld

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media

De Vrienden nodigen uit: Prof. Dirk Torfs

18/10/2019 19:30 - 21:00

Wanneer: 18 oktober 2019, 19.30 uur
Waar: Industriemuseum
Wie: iedereen
Prijs: 5 euro (kansentarief 1 euro), graag vooraf inschrijven
Meer info: vrienden@industriemuseum.be

Meer algemene praktische info

De Vrienden nodigen uit: Professor Dirk Torfs 'Maakbedrijven 4.0 in Vlaanderen'

De toekomst van de Vlaamse maakindustrie staat of valt met het vindingrijk toepassen van de nieuwste digitale technologie. Dit vereist niet alleen een nieuwe manier van industrieel denken, maar ook ernstige investeringen om deze vernieuwingen toe te passen. Deze fundamentele vernieuwingen zullen ongetwijfeld een grote invloed hebben op het maatschappelijke denken en op ons dagelijkse leven.

Prof. ir. Dirk Torfs is algemeen directeur van Flanders Make en professor Quantitative Decision Making voor het Executive MBA programma van de Flanders Business School. Expert bij uitstek om de nieuwe maakindustrie 4.0 te kaderen. Tijdens deze lezing licht hij de nieuwe maakindustrie toe aan de hand van heel concrete voorbeelden.

Afspraak op vrijdag 18 oktober om 19.30 uur in het Industriemuseum.
Deelnameprijs: 5 euro, graag vooraf inschrijven.

Opgelet, je inschrijving is pas definitief na betaling op het rekeningnummer BE41 0010 9518 9210.

Schrijf hier in
Tarief