Menu
 
Bezoek de gloednieuwe tentoonstelling 'Drie eeuwen grafische industrie'!
Download

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media
 

VOLZET | Digitaal textielontwerpen voor kinderen en hun (groot)ouders

16/04/2019 14:00 - 17:00

Meer info

Wanneer: dinsdag 16 april 2019, van 14 tot 17 uur
Waar: Industriemuseum
Wie: Kinderen van 8 tot 12 jaar met hun (groot)ouders
Prijs: elk kind betaalt 20 euro (kansentarief 4 euro), begeleiders betalen de toegangsprijs tot het museum. Vrienden van het Industriemuseum krijgen 10% korting. Graag vooraf inschrijven.

Meer algemene praktische info

Maak samen met je tante, peter of mama kennis met digitaal textielontwerp en ontwerp zelf jouw eigen print! Tijdens deze workshop experimenteren we met verschillende materialen (aquarelpotlood, verf, stift,...) en technieken (collage,...).

Je tekeningen worden live omgezet naar een unieke textielprint, en de ontwerpen gaan naar een milieuvriendelijke textieldrukker die jouw creatie op een stofje naar keuze drukt. Eén of twee weken later valt jouw proefdruk (van 45 op 53 cm) in de bus. Je kan dit stofje dan ook bijbestellen om er zelf een outfit of iets anders van te maken. Borrelen er al ideeën in je op?

Olu Vandenbussche is een jonge textielontwerpster met een eigen ontwerpstudio Manelprints. Ze heeft al jaren ervaring met digitaal textielontwerp en leert jou tijdens de workshop de kneepjes van het vak.

Opgelet, deze workshop is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen aan de workshop. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar info@industriemuseum.be. Bij een annulering tot twee weken voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden.

Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van de administratieve kost – altijd terugbetaald bij voorleggen van de nodige bewijsstukken (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever). Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

Workshop
Familievrienden: Workshop initiatie smeden
09/11/2019 15:00 - 17:00
Meer info
Workshop
VOLZET | Speels breien voor kinderen en hun (groot)ouders
11/04/2019 14:00 - 17:00
Meer info

De Museumshop

Ontdek de shop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf mij uit