Menu
 
Door de maatregelen rond het coronavirus is het Industriemuseum tot en met 19 april gesloten. Op zoek naar leuke lees- en doetips voor thuis? Klik dan hier!
Download

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media
 

WORKSHOP ECOPRINT MET EMILE LUPATINI

17/05/2020 10:00 - 17:00

Meer info

Wanneer: zondag 17 mei 2020

Uur: van 10 tot 17 uur. Tussen 12 en 13 uur is er even middagpauze, breng dus je lunchpakket mee.

Waar: Industriemuseum

Voor wie: volwassenen (16+)

Prijs per deelnemer: 

  • standaardtarief: 70 euro
  • UiTPAS met kansentarief: 14 euro
  • Vriendentarief (10% korting): 63 euro

De prijs is inclusief water/koffie/thee, een lunchpakket voorzie je zelf.

Inschrijven: vooraf inschrijven vereist

Meer algemene praktische info

Maak kennis met ecoprint van a tot z, een druktechniek waarbij planten en bladeren gestoomd worden op textiel. We beginnen met de voorbereiding: beitsen, wassen en het plukken van planten en bladeren. Plukken doen we niet enkel in de museumtuin, maar ook in de omgeving. We schikken onze vondst op een lap stof en rollen deze op. Die bundel gaat enkele uren in de kookpot. Na afkoeling volgt de afwerking en genieten we van een bijzonder resultaat! Aan het einde van de dag ga je naar huis met je eigen bedrukte totebag. 

Emile Lupatini experimenteert al jaren met verschillende verftechnieken voor textiel. Je vindt hem regelmatig in het textielatelier van het Industriemuseum, waar hij ecoprint demonstreert. 

INSCHRIJVINGSFORMULIER
Schrijf je in voor de workshop ecoprint door het formulier hieronder in te vullen. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer BE73 0910 1974 2660 met vermelding van jouw naam en de titel van de activiteit.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen aan de workshop. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar info@industriemuseum.be. Bij een annulering tot twee weken voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van de administratieve kost – altijd terugbetaald bij voorleggen van de nodige bewijsstukken (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever). Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

Workshop
WORKSHOP PORTRET UIT LINO MET ROELAND ZIJLSTRA
07/03/2020 14:00 - 17:00
Meer info
Workshop
WORKSHOP WALL HANGING WEVEN
03/10/2020 14:00 - 17:00
Meer info

De Museumshop

Ontdek de shop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf mij uit