Het Industriemuseum is tijdens de paasvakantie open van 10 tot 18 uur. Klik hier en reserveer je tickets online.

ERFGOEDDAG // BEZOEK GRATIS HET INDUSTRIEMUSEUM

24/04/2021 18:00 - 25/04/2021 18:00

Wanneer: zaterdag 24 april van 18 tot 23 uur en zondag 25 april 2021 van 10 tot 18 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: iedereen

Prijs: gratis, maar verplicht vooraf reserveren i.k.v. de geldende coronamaatregelen

Tickets: bestel hier je gratis tickets. Opgelet, ook voor kinderen dien je een gratis toegangsticket te reserveren.

Erfgoeddag 'De nacht'

Erfgoeddag is dé feestdag voor iedereen die cultureel erfgoed een warm hart toedraagt.

Honderden musea, archieven, erfgoedbibliotheken, heemkundige kringen, expertisecentra en andere organisaties die op een of andere manier zorg dragen voor ons cultureel erfgoed, zetten hun beste beentje voor om je te ontvangen.

Elk jaar wordt er een ander thema gekozen. Wat het deze editie is? De nacht! En dus maken we er geen Erfgoeddag, maar meteen een heus Erfgoedweekend van.

Ondanks de beperkingen door het coronavirus kan je tijdens het Erfgoedweekend deelnemen aan verschillende gratis activiteiten. Op zondag 25 april is het Industriemuseum bovendien gratis te bezoeken tussen 10 en 18 uur. Reserveer hiervoor wel vooraf je tickets via de online ticketingtool.