Menu
 
Bezoek de gloednieuwe tentoonstelling 'Drie eeuwen grafische industrie'!
Download

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media
 

Fair Fashion Nocturne

25/04/2019 18:00 - 22:00

Meer info

Wanneer: donderdag 25 april 2019, doorlopend vanaf 18 tot 22 uur
Waar: Industriemuseum
Wie: iedereen
Prijs: toegangsticket tot het museum

Meer algemene praktische info

Eén jaar na het Fair Fashion Fest zetten het Industriemuseum en Gent Fair Trade eerlijke mode weer helemaal in de kijker. Om 18 uur openen we het museum en laten we de textielmachines weer draaien voor een Fair Fashion Nocturne, een rondleiding en Fair Fashion Talks.

Kom te weten hoe jij jouw kleerkast duurzaam kan inrichten, hoe jij kan bijdragen aan schone kleren en maak kennis met inspirerende voorbeelden uit Gent. Een initiatief van Industriemuseum Gent en Gent Fair Trade in samenwerking met AMA, Fairfashion.be en Schone Kleren Campagne.

Programma

Om 18 uur gaan de deuren open en kan je de textielafdeling van het Industriemuseum en de hoofdtentoonstelling 'Over mensen en machines' bezoeken. Er zullen ook demonstraties zijn aan de weefmachines.

Om 18.30 uur kan je een rondleiding volgen langs de textielmachines van het museum. Hiervoor moet je je wel inschrijven via info@industriemuseum.be.

Vanaf 20 uur starten de Fair Fashion Talks met Sara Ceustermans (Schone Kleren Campagne), Evelien Bossuyt (Fairfashion.be) en Soraya Wancour (Studio AMA).

Tentoonstelling
TEXTIELAFDELING
Meer info

De Museumshop

Ontdek de shop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf mij uit