menu
 
Draag steeds een mondmasker en reserveer vooraf je bezoek. Klik hier en koop je tickets online.
download

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media
 

FAMILIEPARCOURS 100% TEXTIEL

15/11/2020 10:00 - 18:00

meer info

Wanneer: zondag 15 november 2020

Uur: tijdens de openingsuren van het museum

Waar: Industriemuseum

Voor wie: gezinnen met kinderen tussen 6 en 12 jaar

Prijs: inbegrepen in de museumtoegang

Reserveren: voor het familieparcours zelf hoef je niet te reserveren, maar boek vooraf wel je museumtickets (i.k.v. de geldende coronamaatregelen)

meer algemene praktische info

Kriebelt het om de gloednieuwe tentoonstelling 100% Textiel te ontdekken? Ga dan samen op pad en laat je onderdompelen in de wereld van textiel.

Leer hoe stoffen gemaakt worden, ontdek de indrukwekkende machines en hoe ze werken en kom te weten wat twijnen precies is. Zelf even mee weven aan het collectieve weefsel of een draadje proberen spinnen? Ga je gang! Verschillende interacties, doe-opdrachten en interessante weetjes van de museumgidsen maken van dit familieparcours een reuzeleuke ervaring. 

Het familieparcours kan je volledig op je eigen tempo afleggen. Reken gemiddeld een uurtje om de nieuwe textielafdeling van het museum te ontdekken.

INSCHRIJVEN

Voor het familieparcours hoef je niet apart in te schrijven, je kan dit volgen tijdens je bezoek aan het museum. Door de geldende coronamaatregelen wordt het aantal museumbezoekers wel gelimiteerd. Reserveer daarom vooraf je toegangstickets via de online ticketingtool of telefonisch op het nummer 09 210 10 75 (op weekdagen, van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 16u).

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van Kunstendag voor Kinderen. Ontdek het volledige programma op www.kunstendagvoorkinderen.be.

Familieparcours 100% Textiel
Familieparcours 100% Textiel
tentoonstelling
100% TEXTIEL // VANAF 14/11/2020
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit