menu
 
Het zomert in het Industriemuseum. Ontdek het uitgebreide programma aan tentoonstellingen, rondleidingen en workshops deze zomer.
 

INSTAPRONDLEIDING KENNISMAKING MET HET INDUSTRIEMUSEUM

05/08/2021 20:00 - 21:30

meer info

Wanneer: donderdag 5 augustus 2021

Uur: van 20 tot 21.30 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: volwassenen

Prijs:

> standaardtarief: museumtoegang + 5 euro

> Vriendentarief (10% korting): gratis museumtoegang + 4,50 euro

> kansentarief: 1,20 euro museumtoegang + 1 euro

Inschrijven: noodzakelijk; koop je ticket(s) vooraf via de online ticketing

 

Toegankelijkheid

Taaliconen

Deze activiteit heeft taalicoon 3: je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook al iets vertellen. Meer info op taaliconen.be(c) Huis van het Nederlands Brussel

 

Heb je nood aan een tolk Vlaamse Gebarentaal of heb je andere hulp nodig, laat het dan weten aan toegankelijkheidsmedewerker Liesa Rutsaert via liesa.rutsaert@stad.gent of 09 323 65 26.

meer algemene praktische info

Welkom in het Industriemuseum! In de voormalige katoenfabriek Desmet-Guequier komt de veelbewogen industriële geschiedenis weer helemaal tot leven dankzij sprekende beelden, historische filmpjes, merkwaardige objecten en pakkende verhalen.

Benieuwd naar meer? Dan is deze algemene rondleiding een ideale kennismaking met het Industriemuseum. Samen met de gids ontdek je het volledige tentoonstellingsparcours. In de hoofdtentoonstelling ‘Over mensen en machines’ bewonder je de topstukken en geniet je van een uniek panorama op de Gentse binnenstad. Nadien daal je af naar de drukkerij- en textielafdeling waar je kennis maakt met iconische drukpersen en bulderende weefgetouwen.

Rondleiding
Drukkerijafdeling
Tentoonstelling
DEELNEMEN

Bekijk de beschikbaarheid van het aantal beschikbare plaatsen en koop je ticket(s) online via de ticketingtool. Geen tickets meer beschikbaar? Dan is de activiteit volzet. 

Vragen? Contacteer ons via info@industriemuseum.be of 09 323 65 00. 

tentoonstelling
100% TEXTIEL
meer info
rondleiding
FIETSTOCHT KATHEDRALEN VAN DE INDUSTRIE
18/07/2021 14:00 - 16:30
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit