Elke eerste donderdag van de maand is Late Donderdag. Dan is het museum open tot 22 uur.

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media

INSTAPRONDLEIDING PAGNE AFRICAIN (VOLZET)

08/05/2022 11:00 - 12:00

Wanneer: zondag 8 mei 2022

Uur: van 11 tot 12 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: iedereen

Prijs per deelnemer:

> standaardtarief: museumtoegang + 5 euro

> Vriendentarief (10% korting): gratis museumtoegang + 4,50 euro

> kansentarief: 1,20 euro museumtoegang + 1 euro

Merk op: kinderen tot en met 18 jaar hebben altijd gratis toegang tot het museum en betalen enkel voor de rondleiding.

Inschrijven: noodzakelijk; koop je ticket(s) vooraf via de online ticketshop

Toegankelijkheid

Taalicoon 4

Deze activiteit heeft taalicoon 3: je begrijpt veel Nederlands en kan ook iets vertellen. Meer info op www.taaliconen.be.