De drukkerijafdeling is momenteel enkel open op donderdag!
Download dit beeld

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Embed dit beeld
<div style="width:100px;height:100px;background-image:url(https://www.industriemuseum.be/files/attachments/.6535/pchmhr_logo.jpg);background-size:cover;background-position:center;"></div>
Deel op social media

International conference | Participation in cultural heritage for mental health recovery

29/11/2018 09:00 - 19:00
30/11/2018 08:45 - 15:50

Op 29 en 30 november 2018 brengt de internationale conferentie Participation in cultural heritage for mental health recovery in Museum Dr. Guislain in Gent experten uit heel de wereld en uit verschillende sectoren samen rond interventies met cultureel erfgoed die gericht zijn op het verbeteren van het welzijn en de gezondheid van mensen. De focus ligt bovendien specifiek op interventies bedoeld voor mensen die herstellen van geestelijke gezondheidsproblemen of mensen in een kwetsbare mentale situatie.

Bekijk het volledige dag-en avondprogramma.

De Museumshop

Ontdek de shop