menu
 
Draag steeds een mondmasker en reserveer vooraf je bezoek. Klik hier en koop je tickets eenvoudig en snel online.
download

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media
 

GEZINSWORKSHOP KERSTKAARTJES MET TEXTIEL

13/12/2020 14:00 - 17:00

meer info

Wanneer: zondag 13 december 2020

Uur: van 14 tot 17 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: kinderen vanaf 6 jaar samen met hun (groot)ouders

Prijs per deelnemer: 

standaardtarief: 12 euro

UiTPAS met kansentarief: 2,40 euro

Vriendentarief: 10,80 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven vereist

 

Heb je nood aan een tolk Vlaamse Gebarentaal of heb je andere hulp nodig, laat het dan weten aan toegankelijkheidsmedewerker Liesa Rutsaert via liesa.rutsaert@stad.gent of 09 323 65 26.

meer algemene praktische info

Niets zo leuk als kaartjes sturen (én krijgen) met Kerst. Maar leuke kerstkaartjes… die maak je toch gewoon zelf, niet?

In deze gezinsworkshop steek je samen de handen uit de mouwen om met gerecupereerde materialen en diverse textieltechnieken de mooiste kerstkaartjes te maken. Plastic zakjes, restjes textiel, viltwol en andere inspirerende materialen vormen het vertrekpunt. Met een goede portie creativiteit, een beetje handigheid en de hulp van naald en draad of een strijkijzer toveren we ze om tot prachtige ontwerpen. Haal dus maar alvast postzegels in huis, want dit jaar verras jij vrienden en familie met de meest spraakmakende kaartjes. 

De workshop wordt begeleid door Elena Vloeberghen, een jonge textielontwerpster met een voorliefde voor upcycling en restmaterialen.  

Kerstkaart met textiel
Kerstkaart met textiel

INSCHRIJVINGSFORMULIER
Schrijf je hier in voor de workshop Originele kerstkaartjes met textiel. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer BE73 0910 1974 2660 met vermelding van jouw naam en de titel van de activiteit.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen aan de workshop. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar info@industriemuseum.be. Bij een annulering tot twee weken voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van de administratieve kost – altijd terugbetaald bij voorleggen van de nodige bewijsstukken (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever). Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

workshop
KINDERWORKSHOP CREATRONICS
31/10/2020 14:00 - 17:00
meer info
workshop
KINDERWORKSHOP LEGODRUK
03/11/2020 14:00 - 16:00
meer info
workshop
GEZINSWORKSHOP MAAK EEN KUNSTBOEKJE
08/11/2020 10:30 - 15:30
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit