Het Industriemuseum is open. Klik hier en reserveer je tickets online.

KROKUSKRIEBELS: MUSEUMSPEL 'OVER MENSEN EN MACHINES'

13/02/2021 - 21/02/2021

Wanneer: dagelijks van zaterdag 13 februari t.e.m. zondag 21 februari

Uur: tijdens de openingsuren van het museum (10-18 uur)

Waar: Industriemuseum

Voor wie: families met kinderen vanaf 1,5 tot 12 jaar

Prijs voor het museumspel:

• leden Gezinsbond: 4,50 euro
  • niet-leden Gezinsbond: 6 euro
  • UiTPAS regio Gent met kansentarief: 1,20 euro

Prijs voor museumtoegang:

• kinderen (-18 jaar): gratis*
  • volwassenen - standaardtarief: 8 euro
  • volwassenen - lid Gezinsbond: 4,50 euro
  • UiTPAS regio Gent met kansentarief: 1,20 euro

Inschrijven: koop vooraf je ticket(s) om het museum te bezoeken online of reserveer via het nummer 09 210 10 75. Het museumspel zelf koop je de dag van je bezoek aan het museumonthaal.

* Ook voor kinderen onder 18 jaar die gratis toegang hebben, dien je via de webshop een (gratis) ticket te reserveren zodat we ons kunnen houden aan de maximum toegelaten capaciteit in het museum.

Toegankelijkheid

Deze activiteit heeft taalicoon 3: Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen. Meer info op www.taaliconen.be.