menu
 
De tijdelijke expo 'Alexander Dumarey. Kathedralen van de industrie' is nog tot 26 september te zien. Boek nu je tickets en mis 'm niet.
 

KUNSTATELIER AAN ZEE

16/10/2021 14:30 - 16:30

meer info

Wanneer: zaterdag 16 oktober 2021

Uur: van 14.30 tot 16.30 uur

Waar: mu-zee-um, Romestraat 11a, 8400 Oostende (naast Mu.ZEE)

Voor wie: families met kinderen van 3 tot 8 jaar

Prijs per deelnemend kind: 

> Vriendentarief: 15 euro

> niet-Vriendentarief: 20 euro

> kansentarief: 4 euro

Ouders zijn als begeleider aanwezig en betalen enkel toegang tot Mu.ZEE (ter plaatse te betalen).

Inschrijven: vooraf inschrijven is verplicht

 

Toegankelijkheid

Taaliconen

Deze activiteit heeft taalicoon 3: Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen. Meer info op www.taaliconen.be(c) Huis van het Nederlands Brussel

meer algemene praktische info

De zee. Ze fascineert jong en oud. Met onze kleinste Familievrienden trekken we erop uit naar Oostende. Samen met een gids bezoeken we Mu.ZEE, waar we in verschillende schilderijen op zoek gaan naar de golven. We willen de zee ontdekken, voelen en ook horen. 

Daarna gaan we in het atelier zelf aan de slag met allerlei verrassende materialen en technieken en creëren zo een bijzonder kunstwerk. Natuurlijk nemen we dit nadien mee naar huis. Zo heb je thuis voortaan je eigen stukje zee!

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Lees hier meer.

INSCHRIJVEN

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer BE73 0910 1974 2660 met vermelding van je naam en de titel van de activiteit. In geval van vragen, contacteer ons via vrienden@industriemuseum.be.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Kan je na inschrijving en betaling toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via vrienden@industriemuseum.be. Wanneer je annuleert tot twee weken voor de activiteit krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je het deelnamegeld terugbetaald, met afhouding van de administratieve kost. Hiervoor vragen we steeds een bewijsstuk. Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

wandeling
BEZOEK TONDELIERSITE (volzet)
17/07/2021 10:30 - 12:00
meer info
uitstap
UITSTAP MOLENERFGOED
09/10/2021 14:00 - 17:00
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit