menu
 
Het Industriemuseum is terug open. Klik hier en koop je tickets online.
download

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media
 

KUNSTFABRIEK

06/07/2020 - 10/07/2020

meer info

Wanneer: van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli 2020

Uren: activiteiten van 9 tot 16 uur, opvang is voorzien van 8.30 tot 9 uur en van 16 tot 17 uur

Waar: Industriemuseum

Wie: kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar

Prijs: 25 euro per dag. Heb je een UiTPAS met kansentarief en/of recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, duidt dit dan zeker aan op het inschrijvingsformulier om korting te krijgen.

Inschrijven: via de website van Kunstfabriek. Inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 4 januari 2020 vanaf 10 uur.

meer algemene praktische info
KUNSTFABRIEK - WERKPLEK VOOR SPEELSE UITSPATTINGEN EN ARTISTIEK EXPERIMENT

Een week lang samen kunst maken, dat is waar Kunstfabriek voor staat. Verschillende jonge kunstenaars en een team doorwinterde vrijwilligers staan de hele week klaar met een grote gereedschapskist, een heleboel materiaal en een hoofd vol maffe ideeën om kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Vreemde voertuigen timmeren uit hout, theater maken met plakband en krijt, experimenteren met wilde schildertechnieken of animatiefilmpjes maken met piepschuim, geen idee is te gek! Laat je fantasie de vrije loop en creëer samen met je fabrieksmaatjes en vindingrijke begeleiders elke dag de meest wonderlijke dingen. 

Er wordt gecreëerd, gespeeld en tentoongesteld. Wanneer de week er op zit, is iedereen welkom om mee te genieten van het resultaat tijdens het toonmoment. 

DAS KUNST?

das Kunst leert kinderen en jongeren kijken naar en nadenken over hun stedelijke omgeving in verandering en hierbij hun verbeeldingskracht te gebruiken en te uiten. das Kunst hanteert hierbij diverse kunsttalen. Samen met de kinderen en jongeren wordt een creatief en artistiek verhaal gelinkt aan hun leven in de stad. De artistieke begeleiders ondersteunen hen om, in diezelfde omgeving, dat verhaal zichtbaar te maken.

Meer info op daskunst.be.

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit