Ontdek de nieuwe hoofdtentoonstelling 'Over mensen en machines'
Download dit beeld

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media

Kunstfabriek

01/07/2019 - 05/07/2019

Wat: Kunstfabriek door Das Kunst
Wanneer: van 1 tot 5 juli 2019
Uren: van 9 tot 16u, opvang is voorzien van 8u30 tot 9u en van 16 tot 17u
Voor wie: kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar
Prijs: 25 euro per dag
Inschrijven: via de website van de Kunstfabriek vanaf donderdag 3 januari om 10u

Meer algemene praktische info

Kunstfabriek - werkplek voor speelse uitspattingen en artistiek experiment (door Das Kunst)

Een week lang samen kunst maken, dat is waar Kunstfabriek voor staat.  Verschillende jonge kunstenaars en een team doorwinterde vrijwilligers staan de hele week
klaar met een grote gereedschapskist, een heleboel materiaal en een hoofd vol maffe ideeën om kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Vreemde voertuigen timmeren uit hout, theater maken met plakband en krijt, experimenteren met wilde schildertechnieken of animatiefilmpjes maken met piepschuim, geen idee is te gek! Laat je fantasie de vrije loop en creëer samen met je fabrieksmaatjes en vindingrijke begeleiders elke dag de meest wonderlijke dingen.

We creëren, spelen en stellen ons werk tentoon. Wanneer de week er op zit, is iedereen welkom om mee te genieten van het resultaat tijdens het toonmoment.

Museumspel
Museumspel 'Over mensen en machines'
Verjaardagsfeestje
Vier je verjaardag in het Industriemuseum!

De Museumshop

Ontdek de shop