menu
 
De tijdelijke expo 'Alexander Dumarey. Kathedralen van de industrie' is nog tot 26 september te zien. Boek nu je tickets en mis 'm niet.
 

WORKSHOP LETTERZETTEN: ZEG HET MOAR IN 'T GENTS

07/10/2021 18:00 - 22:00

meer info

Wanneer: donderdag 7 oktober 2021

Uur: van 18 tot 22 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: volwassenen

Prijs (inclusief drankje in het museumcafé):

> standaardtarief: 50 euro

> Vriendentarief (10% korting): 45 euro

> UiTPAS Gent met kansentarief: 10 euro

Reserveren: noodzakelijk, koop je ticket(s) vooraf via de online ticketing

 

Toegankelijkheid

Taalicoon 3

Deze activiteit heeft taalicoon 3: je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook al iets vertellen. Meer info op taaliconen.be. (c) Huis van het Nederlands Brussel

 

Heb je nood aan een tolk Vlaamse Gebarentaal of heb je andere hulp nodig, laat het dan weten aan toegankelijkheidsmedewerker Liesa Rutsaert via liesa.rutsaert@stad.gent of 09 323 65 26.

 

meer algemene praktische info

Zin om 'ollemol tuupe tegoare' een op en top Gentse workshop te volgen? Haal je favoriete Gentse spreuk boven en maak er je eigen affiche van. 

Tijdens deze workshop leer je jouw Gentse leuze op de ambachtelijke manier zetten met loden of houten drukletters. Vervolgens druk je jouw ontwerp af, waardoor je aan het einde van de workshop naar huis gaat met een unieke Gentse poster op A3-formaat.

PRAKTISCH

In het drukatelier zijn schorten beschikbaar om je kledij te beschermen, maar draag bij voorkeur geen delicate kledij tijdens deze workshop. Denk voor aanvang ook al even na over welke spreuk in 't Gents dialect je graag op je poster wil zetten. 

OVER DE LESGEVER
Armina Ghazaryan is grafisch vormgeefster en heeft een ongeziene liefde voor typografie, inkt, papier, proefpersen en het ambacht van letterzetten. Ze heeft haar eigen atelier in Gent waar ze haar passie deelt via workshops en maatwerk en geeft ook regelmatig workshops in het Industriemuseum.

Letterzetten
Affiche letterzetten
Letterzetten
Letterkast
tentoonstelling
DRIE EEUWEN GRAFISCHE INDUSTRIE
meer info
evenement
NOCTURNE: BEZOEK HET MUSEUM 'S AVONDS
07/10/2021 18:00 - 22:00
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit