menu
 
Ontdek de gloednieuwe expo BURN. Van brandgevaar tot burn-out
 

LEZING 'OP ONTDEKKINGSTOCHT IN VERDWIJNEND BELGIË'

20/10/2022 19:00 - 20:30

meer info

Wanneer: donderdag 20 oktober 2022

Uur: van 19 tot 20.30 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: volwassenen

Prijs:

> Vriendentarief: 5 euro

> niet-Vriendentarief: 8 euro 

> kansentarief: 1,60 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk

meer algemene praktische info

De boeken ‘Verdwijnend België’ en de ‘Atlas van Vergeten België’ vertellen het verhaal van meer dan honderd vergeten plaatsen in ons land: uitgedoofde prachtfabrieken, opgedoekte spoorwegen, verwaarloosde grafmonumenten en nutteloze werken.

In deze presentatie nemen de auteurs van het boek, Reinout Bossuyt en Bart Vanacker, je mee op een rondreis langs een selectie van deze vergeten parels. Aan de hand van oude luchtbeelden, kaarten van vroeger en nu, foto’s en video’s ontdek je het fascinerende relaas van een tijd die ooit was en krijg je voorbeelden van hoe we ons verlaten erfgoed een tweede leven kunnen geven.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Ontdek hier alle voordelen.

INSCHRIJVEN

Je inschrijving is pas definitief na betaling van de deelnameprijs op rekening BE73 0910 1974 2660, ten laatste één week voor aanvang van de activiteit. Wees er op tijd bij, want voor sommige activiteiten is het aantal inschrijvingen beperkt. 

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Kan je na inschrijving en betaling toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via vrienden@industriemuseum.be. Wanneer je annuleert tot twee weken voor de activiteit krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je het deelnamegeld terugbetaald, met afhouding van de administratieve kost. Hiervoor vragen we steeds een bewijsstuk. Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

Vriendenactiviteit
BEDRIJFSBEZOEK VYNCKE
17/11/2022 14:00 - 16:30
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit