Het zomert in het Industriemuseum. Ontdek het uitgebreide programma aan tentoonstellingen, rondleidingen en workshops deze zomer.

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media

LEZING 'OP ONTDEKKINGSTOCHT IN VERDWIJNEND BELGIË' (GEANNULEERD)

25/02/2021 19:00 - 20:30

Wanneer: donderdag 25 februari 2021

Uur
: van 19 tot 20.30 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: volwassenen

Prijs:

• Vriend: 5 euro
  • niet-Vriend: 8 euro
  • kansentarief: 1,60 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven verplicht

ACTIVITEIT GEANNULEERD

Door de geldende maatregelen omtrent het coronavirus kan deze activiteit helaas niet doorgaan. Wie zich al inschreef hiervoor, krijgt spoedig meer informatie via mail. Bedankt voor het begrip.

De boeken ‘Verdwijnend België’ en ‘Atlas van Vergeten België’ vertellen het verhaal van meer dan honderd vergeten plaatsen in ons land: uitgedoofde prachtfabrieken, opgedoekte spoorwegen, verwaarloosde grafmonumenten en nutteloze werken.

In deze presentatie nemen de auteurs, Reinout Bossuyt en Bart Vanacker, je mee op een rondreis naar een selectie van deze vergeten parels. Aan de hand van oude luchtbeelden, kaarten van vroeger en nu, foto’s en video’s ontdek je het fascinerende verhaal van een tijd die ooit was en krijg je voorbeelden van hoe we ons verlaten erfgoed een tweede leven kunnen geven.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Lees hier meer.

uitstap
BEZOEK STOOMCENTRUM MALDEGEM
14/08/2021 10:30 - 12:00
uitstap