menu
 
Draag steeds een mondmasker en reserveer vooraf je bezoek. Klik hier en koop je tickets online.
download

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media
 

MUSEUMKAMP

10/08/2020 - 14/08/2020

meer info

Wanneer: maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus 2020 (volledige week of afzonderlijke dagen)

Uur: van 9.30 tot 16 uur. Breng dus een lunchpakket mee voor 's middags. Er wordt dagelijks opvang voorzien vanaf 8.30 uur en tot 17 uur. 

Waar: Industriemuseum

Voor wie: kinderen van 6 tot 12 jaar

Prijs per kind voor het volledige museumkamp (excl. lunchpakket):

standaardtarief: 110 euro

UiTPAS met kansentarief: 22 euro

Vriendentarief (10% korting): 99 euro

Prijs per kind per afzonderlijke dag (excl. lunchpakket):

standaardprijs: 25 euro

UiTPAS met kansentarief: 5 euro

Vriendentarief: 22,50 euro

 

Inschrijven: inschrijven is nog mogelijk! Wil je jouw kind inschrijven voor één of meerdere dagen? Bel dan even naar educatief medewerker Lize via 0473 58 14 63 en vul het formulier hiernaast in. 

meer algemene praktische info

Help! De textielafdeling van het Industriemuseum is gesloten en ondergaat momenteel een make-over. We zoeken echter nog enkele helpende handen om de nieuwe tentoonstelling klaar te stomen! 

We steken de handen uit de mouwen en verzinnen een leuke naam, verzamelen (en creëren!) fijne collectiestukken, knutselen kleurrijke tickets, bedenken prikkelende rondleidingen en zorgen voor een betoverende scenografie. Gaandeweg maken we kennis met tal van technieken: vilten, weven, borduren, drukken, tinkeren… en nog veel meer. We bewonderen de machines en uitvindingen die nu al in het museum staan, gaan op verkenning in de omgeving rondom het museum en maken samen de knapste en gekste creaties. Het resultaat wordt een tentoonstelling om van te snoepen!

Museumkamp
Museumkamp
Museumkamp

Drukken op straat, zelf boekjes maken, kunstwerkjes weven met dingen uit de natuur, timmeren, tinkeren, prutsen en spelen… Gaat je hartje sneller slaan als je denkt aan deze activiteiten? Dan heten we jou van harte welkom op ons museumkamp! 

Van ’s morgens tot ’s avonds werken we samen aan een knallende tentoonstelling. Trommel je je vrienden en vriendinnen op?

Vilten
Drukken
ANNULERINGSVOORWAARDEN
 Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen aan het museumkamp. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar info@industriemuseum.be. Bij een annulering tot twee weken voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van de administratieve kost – altijd terugbetaald bij voorleggen van de nodige bewijsstukken (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever). Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.


Indien het museumkamp niet zou kunnen doorgaan omwille van overmacht (vb. coronamaatregelen die verstrengen) krijgen deelnemers hun inschrijvingsgeld terug. 

workshop
GEZINSWORKSHOP KOKEN IN HET MUSEUM
17/10/2020 14:30 - 17:00
meer info
workshop
KINDERWORKSHOP CREATRONICS
31/10/2020 14:00 - 17:00
meer info
workshop
GEZINSWORKSHOP MAAK EEN KUNSTBOEKJE
08/11/2020 10:30 - 15:30
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit