menu
 
Ontdek de gloednieuwe expo BURN. Van brandgevaar tot burn-out
 

NIEUWJAARSRECEPTIE VRIENDEN

29/01/2023 11:00 - 13:00

meer info

Wanneer: zondag 29 januari 2023

Uur: van 11 tot 13 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: exclusief voor Vrienden van het Industriemuseum

Prijs: gratis voor Vrienden

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk

 

meer algemene praktische info

We heffen samen het glas op het nieuwe jaar tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Naar goede gewoonte hebben we iets bijzonders in petto. Christel en Danny, twee trouwe Vrienden, nemen ons samen met hun ensemble DC Quintet mee op een intrigerende muzikale reis. Ze serveren een smaakvolle jazzcocktail: een heerlijke mix van standards uit het legendarische jazzrepertoire.

Receptie
Receptie
ALL THAT JAZZ
DC Quintet

Christel Denoyel is niet alleen Vriend van het Industriemuseum, maar ook al enkele jaren een vrijwilliger. De liefde tussen Christel en het Industriemuseum gaat terug tot in 2018, toen Christel op zoek ging naar een plek waar ze als vrijwilliger betekenisvol kon bijdragen. Haar andere grote liefde is jazz. "Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die binnen jazz zijn gading niet vindt. Het is een muziekstijl die zichzelf voortdurend vernieuwt."  Vooral met DC Quintet treedt ze regelmatig op. En binnenkort dus ook tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Vrienden. 

INSCHRIJVEN

Ben je al lid van de Vrienden (of wil je lid worden) en ben je er graag bij tijdens de Nieuwjaarsreceptie? Schrijf je dan in via onderstaand formulier, ten laatste één week voor aanvang van de activiteit. In geval van vragen, contacteer ons via vrienden@industriemuseum.be.

De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voor Vrienden van het Industriemuseum. Zelf ook Vriend worden? Lees er hier alles over.

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit