Menu
 
Bezoek de gloednieuwe tentoonstelling 'Drie eeuwen grafische industrie'!
Download

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media
 

VOLZET | Speels breien voor kinderen en hun (groot)ouders

11/04/2019 14:00 - 17:00

Meer info

Wanneer: donderdag 11 april 2019, van 14 tot 17 uur
Waar: Industriemuseum
Wie: Kinderen van 8 tot 12 jaar met hun (groot)ouders
Prijs: 10 euro per persoon (kansentarief 2 euro) (inclusief materialen en toegangsticket). Vrienden van het Industriemuseum krijgen 10% korting. Graag vooraf inschrijven.

Meer algemene praktische info

Tijdens deze workshop ga je samen met papa of oma creatief ‘vingerbreien’. Het is een speelse methodiek om te breien met je handen, zonder extra hulpstukken. Eerst stel je zelf een kleurrijke draad samen uit restjes wol, plastic, stroken stof of ander materiaal. Die draden worden op een bobijn gezet en zo maak je een vrolijke sjaal, een originele slinger of een gek hoofddeksel.

De workshop wordt gegeven door Anse Heestermans, een jonge textielontwerpster uit het Gentse. Ze tracht telkens opnieuw diverse technieken te onderzoeken en die zich eigen te maken, en houdt ervan om met verschillende grondstoffen en materialen te experimenteren.

Opgelet, deze workshop is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen aan de workshop. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar info@industriemuseum.be. Bij een annulering tot twee weken voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden.

Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van de administratieve kost – altijd terugbetaald bij voorleggen van de nodige bewijsstukken (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever). Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

Tentoonstelling
TEXTIELAFDELING
Meer info

De Museumshop

Ontdek de shop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf mij uit