menu
 
De tijdelijke expo 'Alexander Dumarey. Kathedralen van de industrie' is nog tot 26 september te zien. Boek nu je tickets en mis 'm niet.
 

UITSTAP MOLENERFGOED

09/10/2021 14:00 - 17:00

meer info

Wanneer: zaterdag 9 oktober 2021

Uur: van 14 tot 17 uur

Waar: Meuleken 't Dal, Alfred Amelotstraat 62, 9750 Kruisem

(Belangrijk: voor de verplaatsing heb je eigen vervoer nodig.)

Voor wie: volwassenen

Prijs

> Vriendentarief: 8 euro

> niet-Vriendentarief: 13 euro

> kansentarief: 2,60 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is verplicht

 

Toegankelijkheid

Taalicoon 4

Deze activiteit heeft taalicoon 4: Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed. Meer info op www.taaliconen.be.

(c) Huis van het Nederlands Brussel

meer algemene praktische info

Walter Van den Branden, conservator van het Mola Molencentrum, maakt ons tijdens deze uitstap wegwijs in het rijke molenerfgoed van onze provincie. 

We starten de middag met een bezoek aan Meuleken ’t Dal, een van de oudste en kleinste molens van Oost-Vlaanderen. Bij voldoende wind zien we deze houten staakmolen malen. Na een korte autorit bezoeken we ook de Zwalmmolen, een schitterend stuk technisch erfgoed. Deze gerestaureerde watermolen op de Zwalmbeek is voorzien van een kleine waterkrachtcentrale. Dat is koren op onze molen! 

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Lees hier meer.

INSCHRIJVEN

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer BE73 0910 1974 2660 met vermelding van je naam en de titel van de activiteit. In geval van vragen, contacteer ons via vrienden@industriemuseum.be.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Kan je na inschrijving en betaling toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via vrienden@industriemuseum.be. Wanneer je annuleert tot twee weken voor de activiteit krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je het deelnamegeld terugbetaald, met afhouding van de administratieve kost. Hiervoor vragen we steeds een bewijsstuk. Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

wandeling
BEZOEK TONDELIERSITE (volzet)
17/07/2021 10:30 - 12:00
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit