Ontdek de nieuwe hoofdtentoonstelling 'Over mensen en machines'
Download dit beeld

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Embed dit beeld
<div style="width:100px;height:100px;background-image:url(https://www.industriemuseum.be/files/attachments/.6674/20180928_AV_Industriemuseum_opening_c_Corlazzzoli_11.jpg);background-size:cover;background-position:center;"></div>
Deel op social media

Vrienden: bier tasting en food pairing

15/06/2019 19:00 - 22:00

Wanneer: zaterdag 15 juni 2019, 19 uur
Waar: Museumcafé Bar Mitte
Wie: Vrienden van het Industriemuseum
Prijs: bier tasting 20 euro, diner 15 euro, graag vooraf inschrijven
Meer info: vrienden@industriemuseum.be

Meer algemene praktische info

Brouwerij Crabbelaer brouwde een speciaal bier op basis van zoethout voor het Industriemuseum: Kaliesj. Het bier vormt een perfect excuus om ons met de Vrienden in de wereld van het bier te begeven! Kristof van Crabbelaer geeft een woordje uitleg over het ontstaan van het museumbier, maar ook de geschiedenis van Crabbelaer en van bier in het algemeen komen aan bod. We voorzien bovendien een aantal hapjes die uitstekend passen bij de te proeven bieren.

Aansluitend kan je samen met de Vrienden een hapje eten in Bar Mitte. David schotelt er met plezier een heerlijk bord frietjes voor met stoverij op basis van Kaliesj.

Afspraak op zaterdag 15 juni om 19 uur in Bar Mitte voor de bier tasting en om 20.30 uur voor de stoverij met frietjes. Vermeld bij inschrijving zeker of je deelneemt aan de bier tasting, het stoverijdiner of een combinatie van beide.
Deelnameprijs bier tasting: 16 euro (incl. bieren en hapjes)
Deelnameprijs diner: 15 euro (excl. drank)

Schrijf hier in
Tarief