Ontdek de nieuwe hoofdtentoonstelling 'Over mensen en machines'
Download dit beeld

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media

Vrienden: Tour van Oost-vlaanderen i.s.m. ETWIE

07/09/2019 09:00 - 17:00

Wanneer: 7 september 2019, 9 uur
Waar: Industriemuseum
Wie: Vrienden van het Industriemuseum en ETWIE
Prijs: 20 euro (kansentarief: 4 euro) (incl. bus, begeleiding, hapjes, toegang tot het Brandweermuseum, gids), 20 euro lunch (incl. drankje en koffie achteraf)
Meer info: vrienden@industriemuseum.be

Meer algemene praktische info

Met het boek Verdwijnend België brengen Bart Vanacker en Reinout Bossuyt een ode aan 50 vergeten plaatsen in België. Een mooie gelegenheid voor de Vrienden van het Industriemuseum - en voor de gelegenheid ook de vrienden van ETWIE - om verdwenen of verdwijnend erfgoed te ontdekken!

Fotograaf Bart Vanacker neemt ons op sleeptouw naar enkele verborgen en minder verborgen parels in de omgeving van Gent. Op de verschillende locaties staat ons bovendien een kleine verrassing te wachten. Lunchen doen we tussen de collectiestukken van het Brandweermuseum in Erembodegem, gevolgd door een geleid bezoek aan dit museum. Een uitgelezen kans om anders ontoegankelijke plekken te verkennen!

Afspraak op zaterdag 7 september om 9 uur aan het Industriemuseum.
Deelnameprijs uitstap: 20 euro (incl. bus, begeleiding, hapjes, toegang tot het Brandweermuseum met gids).
Deelnameprijs lunch: 20 euro (incl. drankje en koffie achteraf).

Opgelet, je inschrijving is pas definitief na betaling op het rekeningnummer BE41 0010 9518 9210.

Schrijf hier in
Tarief