Menu
 
Werk of werkte je in de textielsector? Schrijf je in voor de ontmoetingsdag voor textiliens.
Download

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media
 

WORKSHOP WALL HANGING WEVEN

04/04/2020 14:00 - 17:00

Meer info

Wanneer: zaterdag 4 april 2020

Uur: van 14 tot 17 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: volwassenen (16+)

Prijs per deelnemer, inclusief water/koffie/thee:

  • standaardtarief: 30 euro
  • UiTPAS met kansentarief: 6 euro
  • Vriendentarief (10% korting): 27 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven vereist

Meer algemene praktische info

We maken op een klein weefgetouw een eigen geweven wall hanging met plantaardig geverfde garens. We doorlopen het hele proces, van kettingdraad tot het losmaken van je weefsel. Je pikt enkele basistechnieken op waarmee je naar hartenlust kan combineren. Voorkennis is niet vereist, enkel een portie goede moed!

Jessie Coppens coördineert de textiel- en drukkerijafdeling van het Industriemuseum en koestert een grote liefde voor textiel en handwerk. Ze vindt het fantastisch om haar kennis en passie door te geven aan anderen! 

OPGELET: VOLZET

De workshop is helaas volzet. Schrijf je in, dan krijg je een plek op de wachtlijst. Komt er een plaats vrij of wordt er een extra sessie georganiseerd, dan brengen we jou op de hoogte.

INSCHRIJVINGSFORMULIER
Schrijf je in voor de workshop wall hanging weven door onderstaand formulier in te vullen. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer BE73 0910 1974 2660 met vermelding van jouw naam en de titel van de activiteit. 

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen aan de workshop. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar info@industriemuseum.be. Bij een annulering tot twee weken voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van de administratieve kost – altijd terugbetaald bij voorleggen van de nodige bewijsstukken (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever). Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

Workshop
WORKSHOP PORTRET UIT LINO MET ROELAND ZIJLSTRA
07/03/2020 14:00 - 17:00
Meer info
Workshop
WORKSHOP ECOPRINT MET EMILE LUPATINI
17/05/2020 10:00 - 17:00
Meer info

De Museumshop

Ontdek de shop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf mij uit