menu
 
Het Industriemuseum is open. Klik hier en reserveer je tickets online.
download

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media
 

WANDELING HALFVASTENFOOR (GEANNULEERD)

21/03/2021 14:00 - 16:30

meer info

Wanneer: zondag 21 maart 2021

Uur: van 14 tot 16.30 uur

Waar: Groot Vleeshuis, Groentenmarkt 7, Gent

Wie: volwassenen

Prijs (inclusief oliebollen):

  • Vriend: 10 euro
  • niet-Vriend: 15 euro
  • kansentarief Vriend: 2 euro
  • kansentarief niet-Vriend: 3 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is verplicht

meer algemene praktische info
ACTIVITEIT GEANNULEERD

Door de geldende maatregelen omtrent het coronavirus wordt de Halfvastenfoor dit jaar geannuleerd en kan deze activiteit helaas niet doorgaan. Wie zich al inschreef hiervoor, krijgt spoedig meer informatie via mail. Bedankt voor het begrip.

Zeshonderd jaar geleden was de Gentse halfvastenfoor veeleer een internationale jaarbeurs dan een pretpark. Op diverse plekken in de stad brachten kooplieden hun exotica en andere kostbaarheden aan de man.

Hoe evolueerde de foor tot het jaarlijkse speel- en snoepfestijn van vandaag? Gids en Vriend van het Industriemuseum Bart De Vriendt legt het uit tijdens een wandeling. Uiteraard mogen de oliebollen niet ontbreken!  

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Lees hier meer.  

Halfvastenfoor
ANNULERINGSVOORWAARDEN
Kan je na inschrijving en betaling toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via vrienden@industriemuseum.be. Wanneer je annuleert tot twee weken voor de activiteit krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je het deelnamegeld terugbetaald, met afhouding van de administratieve kost. Hiervoor vragen we steeds een bewijsstuk. 

uitstap
BEZOEK STOOMCENTRUM MALDEGEM
17/04/2021 14:00 - 16:00
meer info
uitstap
BEZOEK LABO VAKGROEP TEXTIEL UGENT
19/05/2021 18:30 - 20:00
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit