Menu
 
Bezoek de gloednieuwe tentoonstelling 'Drie eeuwen grafische industrie'!
Download

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media
 

Workshop 'Ontwerp en druk je eigen kaftpapier' voor kinderen en hun (groot)ouders

01/09/2019 11:00 - 16:00

Meer info

Wanneer: zondag 1 september 2019, om 11 uur of om 14 uur (duur: 2 uur)
Waar: Industriemuseum
Wie: Kinderen vanaf 6 jaar met hun (groot)ouders
Prijs: 20 euro per duo (kansentarief 4 euro) (inclusief materialen en toegangsticket). Vrienden van het Industriemuseum krijgen 10% korting. Graag vooraf inschrijven.

Meer algemene praktische info

In deze workshop ontwerp je samen je eigen kaftpapier. Figuurtjes snijden in een gom. De gom ininkten. En stempelen maar! We combineren het stempelen met verschillende andere druktechnieken, tot ons kaftpapier er helemaal uitziet zoals we zelf willen. Begint jouw creatieve brein al te borrelen?

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met enkele vellen kaftpapier. Ideaal om mee uit te pakken bij de start van het nieuwe schooljaar! 

Ingrid De Volder is actief in de drukkerijafdeling van het Industriemuseum en geeft al jaren drukworkshops en verjaardagsfeestjes aan kinderen.

OPGELET!

Laat in het veld 'aantal personen' zeker weten met hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen je aanwezig zal zijn. De namiddagsessie (14 uur) is volzet. In de voormiddag (11 uur) kan je nog aansluiten - ook last minute zolang er plekjes vrij zijn. Betalen doe je in dat geval aan het onthaal.

Schrijf hier in:

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer BE73 0910 1974 2660 met vermelding van jouw naam en de titel van de workshop.
Annuleringsvoorwaarden

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen aan de workshop. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar info@industriemuseum.be. Bij een annulering tot twee weken voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden.

Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van de administratieve kost – altijd terugbetaald bij voorleggen van de nodige bewijsstukken (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever). Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

Tentoonstelling
DRUKKERIJAFDELING
Meer info

De Museumshop

Ontdek de shop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf mij uit