menu
 
Bezoek de gloednieuwe tijdelijke expo Kassa kassa!
 

WORKSHOP KERSTKAARTEN DRUKKEN (GEANNULEERD)

12/12/2021 13:00 - 17:00

meer info

Wanneer: zondag 12 december 2021

Uur: van 13 tot 17 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: volwassenen

Prijs, inclusief drankje: 

> standaardtarief: 50 euro

> Vriendentarief: 45 euro

> UiTPAS Gent met kansentarief: 10 euro

Inschrijven: noodzakelijk; koop vooraf je ticket(s) via de webshop

 

Toegankelijkheid

Taalicoon 3

Deze activiteit heeft taalicoon 3: je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen. Meer info op www.taaliconen.be.

(c) Huis van het Nederlands Brussel

meer algemene praktische info

In het licht van de zeer ernstige epidemiologische situatie in Vlaanderen worden georganiseerde activiteiten t.e.m. 19 december geannuleerd. Wie reeds inschreef voor deze workshop, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht over wat dit betekent voor z'n inschrijving.

Goesting om dit jaar eens een andere kaart met kerstwensen op de post te doen? Wat denk je van een zelfgemaakte kerstkaart met een persoonlijke touch? Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de lettercollectie van het Industriemuseum en stel je jouw eigen ontwerp samen. Daarna druk je met de pers jouw gepersonaliseerde design af op kaartjes (in één kleur). 

OVER DE LESGEVER

Armina Ghazaryan is grafisch vormgeefster en heeft een ongeziene liefde voor typografie, inkt, papier, proefpersen en het ambacht van letterzetten. Ze geeft met veel plezier haar kennis en passie door tijdens workshops. 

Kerstkaart drukken
kerstkaart drukken
PRAKTISCH

De workshop start om 13 uur en eindigt om 17 uur. In de prijs van de workshop is ook een drankje in museumcafé Bar Baudelo inbegrepen. 

In het drukatelier zijn schorten voorzien, maar draag voor deze workshop bij voorkeur kleding die tegen een stootje kan. Denk vooraf ook al even na wat er op je kerstkaart kan komen te staan, zo kan er je tijdens de workshop meteen invliegen.

workshop
WORKSHOP PLANTAARDIG VERVEN
20/11/2021 10:00 - 17:00
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit