Draag steeds een mondmasker en reserveer vooraf je bezoek. Klik hier en koop je tickets online.

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media

GEZINSWORKSHOP KOKEN IN HET MUSEUM (VOLZET)

17/10/2020 14:30 - 17:00

Wanneer: zaterdag 17 oktober, van 14.30 tot 17 uur

Wie: familievrienden met kinderen van 3 tot 8 jaar

Waar: Industriemuseum

Prijs: (per kind, gratis voor begeleidende ouders)

• Vriend: 15 euro
  • niet-Vriend: 20 euro.
  • kansentarief Vriend: 3 euro
  • kansentarief niet-Vriend: 4 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is verplicht

Koken in een museum? Als dat geen unieke activiteit is! Tijdens deze kookworkshop gaan we aan de slag met enkele typische herfstingrediënten: appels, pompoenen en nootjes. We bereiden pompoensoep, bakken broodjes in de pan, maken een dessertje waarin appels de hoofdrol spelen, stoppen nootjes in een jasje van chocolade én maken een echte Gentse lekkernij. Nadat we al dit lekkers hebben klaargemaakt, gaan we samen met mama en/of papa gezellig aan tafel om onze lekkernijen te proeven.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Lees hier meer en schrijf in.

VOLZET!

Oeps, te laat! Het maximum aantal deelnemers voor deze activiteit is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk. Neem een kijkje in de agenda welke andere evenementen nog op stapel staan.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Kan je na inschrijving en betaling toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via vrienden@industriemuseum.be. Wanneer je annuleert tot twee weken voor de activiteit krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je het deelnamegeld terugbetaald, met afhouding van de administratieve kost. Hiervoor vragen we steeds een bewijsstuk.