menu
 
Elke eerste donderdag van de maand is Late Donderdag. Dan is het museum open tot 22 uur.
 

FAMILIEWORKSHOP BLOKSTEMPELEN

15/10/2022 14:00 - 16:30

meer info

Wanneer: zaterdag 15 oktober 2022

Uur: van 14 tot 16.30 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: gezinnen met kinderen

Prijs per deelnemend kind (begeleidende ouders gratis):

> Vriendentarief: 20 euro

> niet-Vriendentarief: 25 euro 

> kansentarief: 5 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk

meer algemene praktische info

Vind je de kussens thuis een beetje saai? Dit is je kans om daar verandering in te brengen. Samen met mama/papa maken we blokstempels van recuperatiemateriaal op basis van ons eigen ontwerp. Met onze nieuwe blokstempel, mini-verfrollertjes en textielverf drukken we een uniek patroon op een hoofdkussenhoes. En de hoes? Die neem je toch mee naar huis voor je eigen kussen!

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Ontdek hier alle voordelen.

Blokstempelen
Blokstempelen
INSCHRIJVEN

Je inschrijving is pas definitief na betaling van de deelnameprijs op rekening BE73 0910 1974 2660, ten laatste één week voor aanvang van de activiteit. Wees er op tijd bij, want voor sommige activiteiten is het aantal inschrijvingen beperkt. 

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Kan je na inschrijving en betaling toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via vrienden@industriemuseum.be. Wanneer je annuleert tot twee weken voor de activiteit krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald, met uitzondering van de administratieve kosten (5 euro). Annuleer je later, dan moet de volledige deelnameprijs betaald worden. Bij annulering met gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je het deelnamegeld terugbetaald, met afhouding van de administratieve kost. Hiervoor vragen we steeds een bewijsstuk. Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkele weken kan duren.

Vriendenactiviteit
LEZING 'OP ONTDEKKINGSTOCHT IN VERDWIJNEND BELGIË'
20/10/2022 19:00 - 20:30
meer info
Vriendenactiviteit
BEDRIJFSBEZOEK VYNCKE
17/11/2022 14:00 - 16:30
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit