menu
 
Bezoek de gloednieuwe expo Kassa kassa!
download

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media
 

FAMILIEWORKSHOP STENCILGRAFFITI

26/03/2022 14:00 - 17:00

meer info

Wanneer: zaterdag 26 maart 2022

Uur: van 14 tot 17 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: gezinnen met kinderen vanaf 9 jaar

Prijs per deelnemend kind:

> Vriendentarief: 20 euro

> niet-Vriendentarief: 25 euro 

> kansentarief: 5 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk

meer algemene praktische info

Stencilgraffiti (lees: flyers op de muur) is een krachtig medium en heel populair bij graffitiartiesten. Je vindt de graffiti overal. In deze workshop stencilgraffiti gaan we op zoek naar een krachtig beeld of een sprekende slogan. We tekenen en snijden dit beeld uit tot een stencil, die we met spuitbussen kopiëren op een paneel of muur. We laten de graffitiartiest in ons los! En je kunstwerk? Dat neem je nadien gewoon mee naar huis. 

Papa en/of mama hoeven niet aanwezig te blijven tijdens de workshop, maar kunnen ondertussen de stad intrekken, het museum bezoeken, iets drinken in Bar Baudelo ... Mogelijkheden genoeg om de namiddag te vullen.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Ontdek hier alle voordelen.

INSCHRIJVEN

Wil je deelnemen aan deze activiteit? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Omwille van de onzekere situatie door het coronavirus is er voorlopig geen betaling vereist. Pas wanneer zeker is dat de activiteit zal kunnen doorgaan, zal je een persoonlijke betalingsuitnodiging ontvangen om je inschrijving definitief te maken. In geval van vragen, contacteer ons via vrienden@industriemuseum.be.

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit