menu
 
Ontdek de gloednieuwe expo BURN. Van brandgevaar tot burn-out
download

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media
 

FAMILIEWORKSHOP STENCILGRAFFITI

26/03/2022 14:00 - 17:00

meer info

Wanneer: zaterdag 26 maart 2022

Uur: van 14 tot 17 uur

Waar: Industriemuseum

Voor wie: gezinnen met kinderen vanaf 9 jaar

Prijs per deelnemend kind:

> Vriendentarief: 20 euro

> niet-Vriendentarief: 25 euro 

> kansentarief: 5 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk

meer algemene praktische info

Graffiti vind je overal. Maar hoorde je ooit al van stencilgraffiti? Daarbij wordt een krachtig beeld of een sprekende slogan eerst uitgesneden uit een blad papier, zodat je een stencil bekomt. Tijdens de workshop zullen we onze zelfgemaakte stencils met spuitbussen kopiëren op een houten paneel van 1 m². We laten de graffitiartiest in onszelf dus helemaal los!

En je kunstwerk? Dat neem je nadien gewoon mee naar huis. 

Papa en/of mama hoeven niet aanwezig te blijven tijdens de workshop, maar kunnen ondertussen de stad intrekken, het museum bezoeken, iets drinken op het terras van Bar Baudelo ... Mogelijkheden genoeg om de namiddag te vullen.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Ontdek hier alle voordelen.

INSCHRIJVEN

Wil je deelnemen aan deze activiteit? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Je krijgt dan een bevestiging en een persoonlijke betalingsuitnodiging om je inschrijving definitief te maken. In geval van vragen, contacteer ons via vrienden@industriemuseum.be.

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit