menu
 
Het zomert in het Industriemuseum. Ontdek het uitgebreide programma aan tentoonstellingen, rondleidingen en workshops deze zomer.

VEILIG HET INDUSTRIEMUSEUM BEZOEKEN

Om je bezoek veilig te laten verlopen neemt het museum enkele voorzorgsmaatregelen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kurt Waegeman, corona-aanspreekpunt, via kurt.waegeman@stad.gent of 09 323 65 00. 

VOOR JE (INDIVIDUEEL) BEZOEK

Enkel individueel bezoek

Bezoek het museum alleen of met je bubbel. Leerkrachten lezen op deze pagina meer over de bezoekmogelijkheden met de klas.

Reserveer je bezoek

Het aantal bezoekers wordt beperkt. Het is daarom aangeraden om vooraf te reserverenKoop je tickets online via de website of reserveer telefonisch via 09 210 10 75 (op weekdagen, van 9 tot 17 uur).

Cash geld wordt niet aanvaard

Betaal bij voorkeur contactloos, in plaats van met cash geld.


Kom niet meer dan 15 minuten vooraf naar het museum

Meld je op de gekozen dag binnen het gereserveerde tijdslot aan bij het onthaal. (Een tijdslot is een periode van een halfuur waarbinnen je jouw bezoek kan starten.)

TIJDENS JE BEZOEK

Draag bij voorkeur een mondmasker
 

Het dragen van een mondmasker dat mond én neus bedekt, is verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar. Vergat je er een mee te brengen, dan kan je een herbruikbaar mondmasker kopen aan het museumonthaal. 

Bewaar afstand

Ga de trap achter elkaar op en af en hou steeds uiterst rechts. Zo bewaar je voldoende afstand van andere bezoekers die mogelijk je pad kruisen. 

Volg het uitgestippelde parcours

Volg tijdens je bezoek het uitgestippelde parcours. Blijf binnen de afgebakende zones. Respecteer ook eventuele extra richtlijnen op bepaalde plaatsen in de tentoonstellingen.

FACILITEITEN

Bar Baudelo

Het museumcafé Bar Baudelo heropent vanaf 10 juni.

Bibliotheek blijft voorlopig gesloten

De bibliotheek kan alleen op afspraak bezocht worden. Mail bibliotheek@industriemuseum.be of bel 09 323 65 15 om je afspraak vast te leggen. 

BEWAAR STEEDS EEN AFSTAND VAN 1,5 METER TEN OPZICHTE VAN ANDERE BEZOEKERS EN MUSEUMMEDEWERKERS.
WE WENSEN JE EEN FIJN BEZOEK!

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit