Bezoek de nieuwe tentoonstelling 'Drie eeuwen grafische industrie'!

Administratief medewerker BOEKjeBEZOEK gezocht

27/11/2019

Om het voor de bezoeker mogelijk te maken om groepsbezoeken te reserveren, werd BOEKjeBEZOEK opgericht. BOEKjeBEZOEK is het centrale aanspreekpunt waar bezoekers terecht kunnen voor de reservatie van gidsen en groepsbezoeken aan een aantal Gentse musea, monumenten en tentoonstellingen.

Functie-inhoud

Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en verzorgt een efficiënte dienstverlening Dit houdt onder meer in dat je:
- informatie geeft aan en vragen beantwoordt van mensen die een museumbezoek plannen
- telefoonoproepen beantwoordt en eventueel doorschakelt
- documenten en formulieren voor de klant invult, verwerkt, doorstuurt en/of opvolgt
- e-mails beantwoordt en verwerkt
- je een aardig mondje Frans, Engels en Duits spreekt

Je verricht administratieve opdrachten in functie van de dienst. Dit houdt onder meer in dat je één of meer van volgende opdrachten vervult:
- bestanden/databases opmaken, aanvullen en/of actueel houden
- dienstgebonden gegevens verzamelen en hiervan overzichten opmaken
- opvolgen van informatiedoorstroom naar en van de musea, gentinfo en de gidsen
- administratieve afwerking van groepsreservaties
- verwerken van de reservaties in ReCreateX
- verwerken van publiekscijfers

Aanbod

Er wordt een tijdelijk contract aangeboden van bepaalde duur ( 4 maanden, vanaf januari tot en met eind april).

Selectie

De selectie bestaat uit een selectiegesprek waarin motivatie en een aantal competenties worden bevraagd. De gesprekken gaan door in de tweede helft van december.

Stuur je cv en een korte motivatie door per mail naar Sarah Bastien, Algemeen Zakelijk Directeur, sarah.bastien@stad.gent. Voor meer info over de jobinhoud mail je naar Charlotte Dousy, coördinator BOEKjeBEZOEK, charlotte.dousy@stad.gent.