Menu
 
Door de maatregelen rond het coronavirus is het Industriemuseum tot en met 19 april gesloten. Op zoek naar leuke lees- en doetips voor thuis? Klik dan hier!

Bibliotheek beschikbaar tijdens sluiting

24/03/2020

Door de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus blijft ook de bibliotheek van het Industriemuseum gesloten tot minstens vrijdag 3 april. Maar onze medewerkers blijven beschikbaar en helpen je graag via digitale weg verder! 

De museumbibliotheek documenteert en informeert over de museumcollectie, maar je kan er ook terecht met vragen over het bredere industriële erfgoedveld, zoals onder andere industriële revoluties, bedrijfsgeschiedenissen, productietechnieken, industriële architectuur, woon- en arbeidsomstandigheden, kinderarbeid, consumptiegeschiedenis, … 

Opzoeken welke publicaties we in huis hebben over een specifiek onderwerp? Dat kan via de online bibliotheekcatalogus CaGeWeB.

Heb je vragen over een bepaald onderwerp? Had je graag iets willen opzoeken in een publicatie uit de bibliotheek? Heb je nood aan scans uit enkele boeken of tijdschriften? Stuur je vragen naar bibliotheek@industriemuseum.be en we proberen je zo goed mogelijk verder te helpen! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf mij uit