Draag steeds een mondmasker en reserveer vooraf je bezoek. Klik hier en koop je tickets online.

Vacature // coördinator gezamenlijke communicatie en marketing (tijdelijk)

27/08/2020

De Gentse stedelijke musea zijn sinds 2014 georganiseerd als autonoom gemeentebedrijf (AGB). Het autonoom gemeentebedrijf Erfgoed verenigt het Huis van Alijn, STAM en Industriemuseum, terwijl het autonoom gemeentebedrijf Kunsten en Design het Design Museum Gent, MSK en S.M.A.K samenbrengt. Hoewel elk museum een eigen identiteit heeft en ook over een eigen promotie- en communicatiewerking beschikt, bestaat er een aanvullend programma om gezamenlijk marketing en communicatie te voeren voor de Gentse musea.

Momenteel zijn we in functie van een zwangerschapsverlof op zoek naar een tijdelijke vervanging om de lopende gezamenlijke projecten op te volgen. Het gaat dan in het bijzonder om de gezamenlijke verkoop en B2B-verkoop, het ontwikkelen van doelgroepgerichte campagnes, het opvolgen van het CRM-project op maat van de musea, het opvolgen van het business change traject met BOEKjeBEZOEK...

VOORWAARDEN

Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardig en minstens één jaar professionele ervaring met het coördineren van projecten rond (digitale) marketing en communicatie. Ervaring in de cultuursector of met het implementeren van CRM is een plus.

AANBOD

Je krijgt een voltijds contract van 1 november 2020 tot 15 juni 2021 met een aantrekkelijk salaris waarbij relevante anciënniteit meegenomen kan worden. Daarnaast krijg je ook maaltijdcheques, een volledige terugbetaling van het openbaar vervoer of ferme fietsvergoeding, een gratis hospitalisatievergoeding en een eindejaarspremie. Je kan rekenen op een aantrekkelijke verlofregeling en de mogelijkheid tot glijdende uren en telewerk.

MEER WETEN?

Interesse? Lees dan hier de volledige functieomschrijving. Stel je uiterlijk op 14 september 2020 kandidaat door je diploma en cv te mailen naar tom.houbrix@stad.gent.