Het Industriemuseum en museumcafé zijn momenteel tijdelijk gesloten. Klik voor meer info.
Staalkaart met voorbeelden van galons om passement te vervaardigen

Hoger resolutiebeeld nodig? Neem contact op met de bibliotheek.

deel op social media

details

• vervaardiger:
    • fabrikant | Van Achter-De Maeyer | Bornem
  • objectnummer: V04569-003
  • objectnaam: staalkaart
  • opschriften: 1966 / Metaalgalons // KUNST EN STIJL / PASSEMENTERIES / Frans Van Achter-De Maeyer / BORNEM / 80, HINGENESTEENWEG / TEL. : (03) 77.05.17 // Bij mogelijke bestelingen, gelieve het U bij het / nummer van het artikel te willen bijvoegen: / D. donkere goudkl
  • datum: 1966 — 1965
Ontdek meer in de museumbibliotheek
#karton #textiel #interieurtextiel #passementerie #stalen en monsters #stalenkaarten #lurex

Staalkaart met voorbeelden van galons om passement te vervaardigen

Kaart met 15 verschillende types galons in lurex en 3 in textiel vervaardigd door de firma Frans Van Achter-De Maeyer en uitgegeven in 1966. Tekst in het Frans en het Nederlands met aanduiding van het artikelnummer. De basis van deze staalkaart is dezelfde als V04569-001, maar een aantal stalen zijn vervangen.

Meer uit deze collectie...