Het Industriemuseum heropent vanaf maandag 7 december. Klik hier en koop je tickets online.

PERSBERICHTEN

vind hier alle persberichten van het Industiemuseum

04/12/2020

Industriemuseum heropent met nieuwe expo en opmerkelijk textielatelier

Het vernieuwde Industriemuseum heropent op 7 december 2020 met een nieuwe vaste expo, '100% Textiel'. Midden in de tentoonstelling staat bovendien een gloednieuw glazen maakatelier waar bezoekers meekijken over de schouders van textielmakers. Het museum zal ook kunstenaars aantrekken om in het atelier te experimenteren.

Download hier persbeelden. (c)Corlazzzoli

meer info bij ● Hannelore De Craene

download hier het nodige persmateriaal
download het persbericht in pdf

21/11/2019

Trakteer iemand op uitgesteld bezoek in Huis van Alijn of Industriemuseum

Voortaan kunnen bezoekers in het Huis van Alijn en het Industriemuseum een extra ticket kopen dat bewaard wordt voor iemand die het minder breed heeft. Het initiatief komt van vzw Enchanté, een netwerk van handelaars en burgers dat kleine diensten aanbiedt aan zij die er nood aan hebben.

meer info bij ● Hannelore De Craene

download hier het nodige persmateriaal