menu
 
Bezoek de gloednieuwe expo Kassa kassa!

VRIJWILLIGER ALS MAKER

Christine
VRIJWILLIGERSWERKING

Het Industriemuseum heeft een uitgebreide vrijwilligerswerking. Vanuit een oprechte betrokkenheid en engagement matchen we de passie van de vrijwilliger met de museumwerking, zodat beide fundamenteel verstevigd en verrijkt worden. Deze visie weerspiegelt zich in het vrijwilligersbeleidsplan, dat zowel voor de vrijwilliger alsook voor de professionele medewerkers het nodige kader schept en de motivatie voor de samenwerking tussen beide versterkt.

Jean-Pierre
LEER DE MAKERS VAN HET MUSEUM KENNEN

Het Industriemuseum is trots op haar vele, enthousiaste vrijwilligers en makers. Ze demonstreren technieken aan bezoekers, onderhouden historische machinches, ontwerpen en maken stuks voor de museumshop, begeleiden publieksactiviteiten of experimenteren met technieken en materialen in het atelier. Het museum leert van de vrijwilligers en makers en omgekeerd, zo zorgen we er samen voor dat deze kennis niet verloren gaat. Benieuwd wie die vrijwilligers en makers in het museum zijn? Leer ze hier beter kennen.

Objecten scannen
ALTIJD WELKOM

Heb je een grote interesse in drukken en wat ervaring? Of ben je meer geïnteresseerd in textiel(machines)? Heb je restauratiekennis of help je graag bij het inventariseren van objecten? Neem contact met ons op via info@industriemuseum.be en we bekijken samen welke mogelijkheden rond vrijwilligerswerk er zijn.


schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit