menu
 
De tijdelijke expo 'Alexander Dumarey. Kathedralen van de industrie' is nog tot 26 september te zien. Boek nu je tickets en mis 'm niet.

BEZOEK IN GROEP

Het Industriemuseum verwelkomt groepen met open armen en vooral, met een uitgebreid aanbod aan boeiende programma's. Volg een van de gidsen voor een reis in de tijd doorheen de verschillende tentoonstellingen, steek de handen uit de mouwen tijdens een workshop of ga samen op stap tijdens een thematische wandeling in de omgeving van het museum. Voor elk wat wils.

Wil je het museum bezoeken als groep maar zonder gids? Dat kan uiteraard. We vragen je wel om je bezoek vooraf mee te delen via dit online formulier (duid 'vrij groepsbezoek' aan). BOEKjeBEZOEK bekijkt dan de planning van de groepsbezoeken en geeft op drukke dagen advies over het startuur. Het bezoek op zo'n dagen een kwartiertje later starten bijvoorbeeld, zorgt voor een betere spreiding in het museum en een aangenamer bezoek voor iedereen.

Je eigen gids meebrengen als groep? Ook dat kan. De gids betaalt wel een spreekrecht (10 euro). Geef je groepsbezoek met eigen gids door aan BOEKjeBEZOEK via het online formulier.

PRAKTISCH

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit