menu
 
Ontdek de nieuwe tijdelijke expo BURN. Van brandgevaar tot burn-out

BEZOEK IN GROEP

Het Industriemuseum verwelkomt groepen met open armen. Dankzij een uitgebreid aanbod aan boeiende programma's is er voor elk wat wils. Van families of (jeugd)verenigingen die een leuke activiteit zoeken of collega's die samen op teambuilding komen tot zelfs vrijgezellenfeestjes die eens iets anders willen.

Wil je het museum bezoeken als groep maar zonder gids? Dat kan uiteraard. We vragen je wel om je bezoek vooraf mee te delen via dit online formulier (duid 'vrij groepsbezoek' aan). Schrijf in de opmerkingen welke expo's je wenst te bezoeken. BOEKjeBEZOEK bekijkt dan de planning van de groepsbezoeken en geeft op drukke dagen advies over het startuur. Het bezoek op zo'n dagen een kwartiertje later starten bijvoorbeeld, zorgt voor een betere spreiding in het museum en een aangenamer bezoek voor iedereen.

Je eigen gids meebrengen als groep? Ook dat kan. De gids betaalt wel een spreekrecht (10 euro). Geef je groepsbezoek met eigen gids door aan BOEKjeBEZOEK via het online formulier (noteer in de opmerkingen welke expo je wenst te bezoeken).

PRAKTISCH

naar boven ⬆️

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit