menu
 
Elke eerste donderdag van de maand is Late Donderdag. Dan is het museum open tot 22 uur.

BEZOEK IN GROEP

Het Industriemuseum verwelkomt groepen met open armen en vooral, met een uitgebreid aanbod aan boeiende programma's. Volg een van de gidsen voor een reis in de tijd doorheen de verschillende tentoonstellingen, steek de handen uit de mouwen tijdens een workshop of ga samen op stap tijdens een thematische wandeling in de omgeving van het museum. Voor elk wat wils.

Wil je het museum bezoeken als groep maar zonder gids? Dat kan uiteraard. We vragen je wel om je bezoek vooraf mee te delen via dit online formulier (duid 'vrij groepsbezoek' aan). Schrijf in de opmerkingen welke expo's je wenst te bezoeken. BOEKjeBEZOEK bekijkt dan de planning van de groepsbezoeken en geeft op drukke dagen advies over het startuur. Het bezoek op zo'n dagen een kwartiertje later starten bijvoorbeeld, zorgt voor een betere spreiding in het museum en een aangenamer bezoek voor iedereen.

Je eigen gids meebrengen als groep? Ook dat kan. De gids betaalt wel een spreekrecht (10 euro). Geef je groepsbezoek met eigen gids door aan BOEKjeBEZOEK via het online formulier (noteer in de opmerkingen welke expo je wenst te bezoeken).

PRAKTISCH

naar boven ⬆️

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit