menu
 
Ontdek de nieuwe tijdelijke expo BURN. Van brandgevaar tot burn-out

JOUW EVENT IN HET INDUSTRIEMUSEUM

ZAALHUUR

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsmeeting of een evenement? Het Industriemuseum beschikt over verschillende zalen van 5 tot 250 personen en is gevestigd in een historisch gebouw. Dit pand leent zich uitstekend voor tal van bijeenkomsten zoals meetings, conferenties, opleidingen, productpresentaties, teambuildings ...

In dit document is een overzicht terug te vinden van de verschillende zalen met hun kenmerken en tarieven. Voor meer informatie over zaalhuur en/of een vrijblijvende offerte op maat kan je terecht bij Hermelijn Daem via hermelijn.daem@stad.gent of 09 323 65 46.

Zaal Charlotte
Zaal Charlotte

SEMINARIEPAKKET BURN

Tot en met 3 september 2023 ontdek je in het Industriemuseum in Gent de expo BURN, een tentoonstelling over veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer, tussen 1800 en vandaag. Van brandgevaar tot burn-out, van arbeidsongeval tot ergonomie, van prikklok tot preventie. Maar ook thema's als pauze en schafttijd, collegialiteit en de positieve aspecten van werken komen aan bod. In het kader van de expo werd een interessante seminarieformule voor bedrijven en organisaties uitgewerkt.

FORMULE

- verwelkoming met koffie, thee, fruit en zoete versnaperingen
- permanent koffie en water aanwezig tijdens de vergadering
- toegang tot het museum: drie vaste tentoonstellingen en de tijdelijke expo BURN
- contactpersoon ter plekke
- zaalhuur inbegrepen (zaal Charlotte of zaal Kazim)

TECHNISCHE APPARATUUR

- wifi
- flipchart
- projectiescherm
- beamer

TARIEVEN

vanaf 10 personen
- volledige dag: 42 € / p.p.
- halve dag: 32 € / p.p.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

bij te boeken
- rondleidingen
- workshops
- wandelingen
- demonstraties
- lunch of receptie
boottocht
- teambuilding

Krijg je graag meer info of heb je nog vragen? Wil je een offerte op maat laten uitwerken? Contacteer Hermelijn Daem via hermelijn.daem@stad.gent of 09 323 65 46.

BURN
BURN
BURN
BURN

NOCTURNE

Bezoek je met je organisatie of bedrijf graag het Industriemuseum na de openingsuren? Dat kan! Nocturnes zijn op aanvraag mogelijk vanaf 18.30 tot 1 uur 's nachts. De prijs hiervoor bedraagt 2.500 euro tot 100 personen. Per extra persoon wordt 15 euro gerekend. De vermelde prijzen zijn exclusief btw. 

Inbegrepen in de prijs:
- toegangstickets voor het museum
- huur zaal voor receptie
- schoonmaak
- exclusiviteit tijdens de nocturne
- aanspreekpunt van het museum ter plaatse
- bewaking
- technische ondersteuning

Optioneel:
- catering
- rondleidingen of workshops

Krijg je graag meer info of heb je nog vragen? Wil je een offerte op maat laten uitwerken? Contacteer Hermelijn Daem via hermelijn.daem@stad.gent of 09 323 65 46.

Zaal Elvira

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit