menu
 
Draag steeds een mondmasker en reserveer vooraf je bezoek. Klik hier en koop je tickets online.

KOOP JE TICKETS ONLINE

BELANGRIJK BERICHT

Momenteel kampt de online ticketingtool met enkele technische problemen, waardoor het kan gebeuren dat er geen automatische bevestigingsmail verstuurd wordt. Kreeg je na het afronden van het bestelproces geen bevestiging via e-mail en twijfel je of de boeking correct verliep? Neem dan gerust contact op met onze baliemedewerkers via 09 323 65 00 die je reservatie graag even voor je nakijken. 

We hopen het probleem zo snel mogelijk te kunnen verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.

Omwille van de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus zijn slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten in het museum. Bestel vooraf je ticket(s) voor een bepaalde dag en tijdslot. Een tijdslot omspant een periode van een halfuur waarbinnen je kan toekomen en aanmelden aan het museumonthaal. Dit is dus niet de tijd waarin je het museum bezocht moet hebben.

:host { --enviso-primary-color: #212529; --enviso-secondary-color: #212529; } .enviso-ticket-widget-offers-header { font-family: "Industry",sans-serif; font-weight: 600; } .enviso-name { font-size: 2rem; line-height: 2rem; }

Opgelet! Het is niet mogelijk om na de online aankoop van tickets deze nadien nog te wijzigen, om te ruilen of te annuleren. 

Indien het niet mogelijk is online een ticket aan te kopen, dan kan je ook steeds telefonisch reserveren. Voor een reservatie en met vragen over de online aankoop kan je terecht op het nummer +32 (0)9 210 10 75. Reserveren kan alle weekdagen tussen 9u00 tot 12u30 en 13u30 tot 16u00.

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit