Menu
 
Het Industriemuseum is terug open. Je bezoek vooraf reserveren is verplicht. Klik hier voor meer informatie en het online kopen van tickets.

KOOP JE TICKETS ONLINE

Om het museumbezoek voor iedereen veilig te laten verlopen, zijn slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten in het museum. Daarom is het verplicht om vooraf tickets te bestellen voor een bepaalde dag én een bepaald tijdslot. Een tijdslot omspant een periode van een kwartier waarbinnen je kan toekomen en aanmelden aan het museumonthaal. Dit is dus niet de tijd waarin je het museum bezocht moet hebben. Je museumbezoek mag tot anderhalf uur duren.

:host { --enviso-primary-color: #212529; --enviso-secondary-color: #212529; } .enviso-ticket-widget-offers-header { font-family: "Industry",sans-serif; font-weight: 600; } .enviso-name { font-size: 2rem; line-height: 2rem; }

Opgelet! Het is niet mogelijk om na de online aankoop van tickets deze nadien nog te wijzigen, om te ruilen of te annuleren. 

 Indien het niet mogelijk is online een ticket aan te kopen, dan kan je ook steeds telefonisch reserveren. Voor een reservatie en met vragen over de online aankoop kan je terecht op het nummer +32 (0)9 210 10 75. Reserveren kan alle weekdagen tussen 9u00 tot 12u30 en 13u30 tot 16u00.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf mij uit