menu
 
Draag steeds een mondmasker en reserveer vooraf je bezoek. Klik hier en koop je tickets eenvoudig en snel online.

KOOP JE TICKETS ONLINE

Omwille van de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus zijn slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten in het museum. Bestel vooraf je ticket(s) voor een bepaalde dag en tijdslot. Een tijdslot omspant een periode van een kwartier waarbinnen je kan toekomen en aanmelden aan het museumonthaal. Dit is dus niet de tijd waarin je het museum bezocht moet hebben.

:host { --enviso-primary-color: #212529; --enviso-secondary-color: #212529; } .enviso-ticket-widget-offers-header { font-family: "Industry",sans-serif; font-weight: 600; } .enviso-name { font-size: 2rem; line-height: 2rem; }

Opgelet! Het is niet mogelijk om na de online aankoop van tickets deze nadien nog te wijzigen, om te ruilen of te annuleren. 

Indien het niet mogelijk is online een ticket aan te kopen, dan kan je ook steeds telefonisch reserveren. Voor een reservatie en met vragen over de online aankoop kan je terecht op het nummer +32 (0)9 210 10 75. Reserveren kan alle weekdagen tussen 9u00 tot 12u30 en 13u30 tot 16u00.

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit