menu
 
Ontdek de nieuwe tijdelijke expo BURN. Van brandgevaar tot burn-out
 

BEZOEK ARCELORMITTAL

09/11/2023 14:00 - 18:00

meer info

Wanneer: donderdag 9 november 2023

Uur: van 14 tot 18 uur

Waar: ArcelorMittal Gent

Voor wie: iedereen

Prijs:

> Vriendentarief: 15 euro

> niet-Vriendentarief: 20 euro

> kansentarief: 4 euro

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk

 

meer algemene praktische info

Wanneer je gevraagd wordt naar de bekendste bedrijven in de Gentse Haven staat ArcelorMittal vast in de top 10. Als één van de meest toonaangevende staal- en mijnbouwbedrijven ter wereld spreekt ArcelorMittal tot de verbeelding. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve en duurzame staalproducten voor de meest uiteenlopende toepassingen in het dagelijkse leven. Auto’s, windturbines, designwoningen … overal waar je kijkt, kom je staal van ArcelorMittal Belgium tegen. Voor één keer gaan de bedrijfspoorten open voor de Vrienden, waarbij we een inkijk krijgen achter de schermen van een klepper uit de staalindustrie. Een unieke kans om niet te laten liggen!

ArcelorMittal
ArcelorMittal
INSCHRIJVEN

Wil je deelnemen aan deze activiteit? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling van de deelnameprijs op rekening BE73 0910 1974 2660, ten laatste één week voor aanvang van de activiteit. In geval van vragen, contacteer ons via vrienden@industriemuseum.be.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Ontdek hier alle voordelen.

Vriendenactiviteit
MIDDELEEUWS ONTBIJT EN TYPOWANDELING
15/07/2023 09:00 - 12:30
meer info
Vriendenactiviteit
UITSTAP MIJNERFGOED I.S.M. ETWIE
02/09/2023 -
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit