menu
 
Elke eerste donderdag van de maand is Late Donderdag. Dan blijft het museum open tot 22 uur.
 

EXPO TE GAST // JOIN HAND IN HAND WITH ALL WHO WORK

04/05/2024 - 30/06/2024

meer info

Wat: expo Join Hand in Hand with All Who Work

Wanneer: van 04 mei tot 30 juni 2024

Waar: Industriemuseum

Voor wie: iedereen

Prijzen: museumticket

 

adres en openingsuren

toegangsprijzen museum

online tickets

meer algemene praktische info

FELIPE MUJICA

Chileens textielkunstenaar Felipe Mujica is terug van weggeweest! Afgelopen voorjaar resideerde hij twee maand in het Industriemuseum om textielkunstwerken te maken. Het resultaat daarvan kan je van 4 mei tot 30 juni bewonderen in de expo Join Hand In Hand With All Who Work. 


Felipe creëerde de werken met stoffen, garens, machines en kennis uit het Industriemuseum. 
De voorbije maanden kon iedereen ook mee borduren aan zijn XL-gordijnen. Elk werk straalt dus de energie uit van verschillende makers, van hun afkomst, technieken en gebruiken. 

FELIPE MUJICA

Felipe Mujica (Santiago, Chili, 1974) studeerde kunst aan de Katholieke Universiteit van Chili. Na zijn studies richtte hij samen met Diego Fernández en José Luis Villablanca de Galería Chilena (GCH) op. Begin 2000 verhuisde Mujica naar New York City. Momenteel verblijft hij in Brussel. 

In 2006 maakte hij zijn eerste Curtain, een textielproject dat tot op de dag verder groeit, in samenwerking met verschillende gemeenschappen in verschillende regio's en contexten. Parallel aan zijn werk heeft Mujica vele samenwerkingsprojecten georganiseerd en geproduceerd, waaronder tentoonstellingen, boekontwerpen en publicaties.

tentoonstelling
100% TEXTIEL
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit