menu
 
Elke eerste donderdag van de maand is Late Donderdag. Dan is het museum open tot 22 uur.
 

FIETSTOCHT TUSSEN SPOOR EN DENDER

24/06/2023 09:45 - 16:00

meer info

Wanneer: zaterdag 24 juni 2023

Uur: van 9.45 tot 16 uur

Waar: Aalst

Voor wie: iedereen

Prijs, inclusief gids en lunch met koffie:

> Vriendentarief: 40 euro

> niet-Vriendentarief: 50 euro

> kansentarief: 10 euro

Fietsverhuur mogelijk aan 10 euro.

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk

 

meer algemene praktische info

#STrOOM is een project van Erfgoedcel Denderland om het brede publiek kennis te laten maken met originele erfgoedlocaties langs lokale spoorlijnen en de rivier de Dender. De ideale aanleiding om een daguitstap te organiseren! In de voormiddag gaan we onder leiding van een gids op tocht door de stad Aalst. Er is uiteraard ruim aandacht voor de industriële geschiedenis van de stad, met o.a. de rol van priester Daens. 

Na een deugddoende lunch in een pand dat industriële geschiedenis ademt, ontdekken we met de fiets de ruimere omgeving van Aalst. We gaan samen met de gids op zoek naar sporen van industrieel erfgoed tussen spoor en Dender.

INSCHRIJVEN

Wil je deelnemen aan deze activiteit? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling van de deelnameprijs op rekening BE73 0910 1974 2660, ten laatste één week voor aanvang van de activiteit. In geval van vragen, contacteer ons via vrienden@industriemuseum.be.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Vrienden van het Industriemuseum. Vrienden kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Maar ook niet-Vrienden zijn van harte welkom. Ook zin om Vriend van het museum te worden? Ontdek hier alle voordelen.

Vriendenactiviteit
BEZOEK TABLOO
21/05/2023 10:00 - 12:00
meer info

de museumshop

ontdek de shop

schrijf je in voor de nieuwsbrief

schrijf mij uit