Menu
 
Bezoek de nieuwe tentoonstelling 'Drie eeuwen grafische industrie'!
Download

Hoger resolutiebeeld? Neem contact met de bibliotheek.

Deel op social media
 

Schatten van Vlieg in het Industriemuseum

29/06/2019 10:00 - 31/08/2019 18:00

Meer info

Wanneer: zaterdag 29 tot en met zaterdag 31 augustus 2019, tijdens de openingsuren van het museum
Waar: Industriemuseum
Wie: kinderen van 3 tot 12 jaar en hun (groot)ouders
Prijs: museumtoegang (kinderen gratis, kansentarief 1.20 euro)
Meer info: info@industriemuseum.be

Meer algemene praktische info

Vliegt likt z’n pootjes al af, want in het Industriemuseum kan hij deze zomer mee snoepen van een smakelijk avontuur! In een museum mag je normaal niet eten of drinken, maar wie met Vlieg in de menukaart duikt, kan smullen van een hele reeks fijne opdrachten.

Stap één? Een kleurrijke tinker-tafel dekken met bestek, servies en zelfs appelsienen uit wol... Stap twee? Een heerlijke kom lettersoep ontcijferen. Stap drie? Lekkers spotten met de verrekijker vanop het hoogste verdiep van onze stoere fabriek. En zo volgen nog heel wat sappige stappen waarbij je kennis maakt met alle afdelingen van het Industriemuseum, met kalissesap en met de schaaafttiiijd...!

Elke opdracht brengt je dichter bij de schat. Je eigen koekjesverpakking ontwerpen? Lekker mee weven aan een prachtig kunstwerk? Als je ervan gaat watertanden, verwachten we jou deze zomer in het Industriemuseum voor de speurtocht naar de Schat van Vlieg.

Proef jij wat Vlieg proeft?

In de grote vakantie is het museum elke dag open van 10 tot 18 uur. Op woensdag is het museum gesloten, behalve tijdens de Gentse Feesten.

De Museumshop

Ontdek de shop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf mij uit